Världens blogg är ett forum där tre personer som blir inspirerade av varandras tankar delar med sig av sådant som de funderar på. Vi har inga stora anspråk, utan Världens blogg trivs i det lilla formatet. Då och då bjuds en gästskribent in och delar med sig av andra perspektiv. Vi som skriver har olika bakgrund, men här på bloggen representerar vi inga andra än oss själva.

Annika Nordgren Christensen

Annika Nordgren Christensen

Marknadsdirektör på Newsmill. Har ägnat sig åt grön försvars- och säkerhetspolitik i riksdagens försvarsutskott 1994-98 och i Försvarsberedningen 1995-09. Försöker se positivt på allt jävla elände. Gillar dessutom utredningar och spellistor.

Karin

Karin Strandås

Kampanjledare på ActionAid i Sverige, innan dess politisk sekreterare på Miljöpartiets riksdagskansli.  Ordförande i Svenska Burmakommittén. Vill se mer transparens i svensk utrikespolitik. Gillar skweee.

bengtsson_jesper_2Jesper Bengtsson

Journalist och författare. Chefredaktör för tidskriften OmVärlden. Har gett ut några böcker med internationella teman, bland annat En kamp för frihet – Aung San Suu Kyi. Är ordförande för Reportrar utan gränser. Gillar bland mycket annat Kållandsö och Kolhusteatern.